Kihívás a
gyermekszoba
berendezése?

Hogyan lehet költséghatékonyan berendezni a gyerek szobáját úgy, hogy értékes elfoglaltságot is biztosítsunk a számára? Ha elakadtál, töltsd ki tesztünket és segítünk!

Játék, fejlesztő eszköz,
kedvenc bútor kisgyerekeknek

A Baby Unic a gyermek növekedésével együtt fejlődik
– lehet csúszda, szánkó, autó, esetleg sátor –
a lehetőségek száma pedig nőttön-nő, mert a gyerekek fel fogják ruházni újabb és újabb funkciókkal kedvenc játékukat.

Fejlesztő

A BabyUnicban számos játék és bútor lett elrejtve, melyek forgatással, kisebb átalakításokkal hívhatók elő. Ez a színes, komplex szerkezet gondolkodásra, a fantázia használatára és játékra ösztönöz, ezáltal pedig titkon fejleszt is.

Szórakoztató

A tanítás szerintünk akkor a leghatékonyabb, ha szórakozással párosítjuk, ezért úgy terveztük meg a Baby Unic-ot, hogy a játék élményét kapcsolják hozzá a gyerekek.

Praktikus

A szülők számára egy költséghatékony megoldást jelent a Baby Unic, mert belesűrítettük a gyermekszoba különböző bútorait a tervezéskor. Ezáltal 12 berendezési tárgy helyett csak egyetlenre lesz szükség.

Túl sokat nyomkodják
a telefont a gyerekek?

A mobiltelefon, tablet, televízió túl korai használata meggátolja a gyerekeket abban, hogy a társas-kognitív képességeik koruknak megfelelően fejlődjenek, ez pedig viselkedési zavarokhoz, tanulási nehézséghez vezethet.

Van kiút a digitális
függőségből!

Meg lehet előzni a digitális függőség és a tanulási-szociális nehézségek kialakulását akkor, ha valódi játékokat adunk a gyerekek kezébe.

Nektek mi hiányzik még a gyerekszobából?

A BabyUnic-ot úgy terveztük meg, hogy alkalmazkodjon a gyerekekhez és elkísérje őket a csecsemő kortól a kisiskolás korig, tanítva és szórakoztatva őket.

Töltsd ki a tesztünket és segítünk, a gyermekszoba berendezésében!
A tesztre szánt időtökért cserébe ajándékkal is készültünk.
(részletek a tesztben)

Vásárlási információk

Cég információk, adatkezelési tájékoztatók

  • +36 1 456 7899
  • Lorem@Ipsum.hu
  • Cím

Kapcsolat, közösségi média