BabyUnic 15 az egyben! – fejlesztő bútor és igazi átalakulóművész

Kiapadhatatlan játékforrást találtunk ki a gyermekeknek, amely észrevétlenül fejleszti is őket, a szülőknek pedig egy olyan praktikus eszközt készítettünk a BabyUnic révén, amely egymagában kínálja az összes olyan funkciót, amit egy hagyományos babaszobában 5-10 különféle bútor szokott betölteni.

A BabyUnic alapmodellje öt különböző szerepet képes magára ölteni, a kiegészítő eszközökkel pedig további hét funkció válik elérhetővé.

A fejlesztő bútor a gyermek növekedésével együtt fejlődik – lehet csúszda, szánkó, autó, esetleg sátor – a lehetőségek száma pedig egyre nő, mert a gyermekek fogják felruházni újabb és újabb funkciókkal kedvenc játékukat!

Fejlesztő

Míg a különböző okos eszközök bizonyított módon akadályozzák a gyerekeket a koruknak megfelelő fejlődésben, addig a Baby Unic arra ösztönzi őket, hogy a virtuális világ helyett a valóságos világban szerezzenek tapasztalatokat, ezáltal pedig egészségesek, talpraesettek legyenek emberi kapcsolataikban is.

Szórakoztató

Mindig csodálattal nézzük, amikor a gyermeki elme számára rakéta lesz az etetőszékből, táltos paripa egy hétköznapi hintából, vagy háborgó tenger a babakádból! A tanulás pedig szerintünk akkor a leghatékonyabb, ha szórakozással párosítjuk, ezért úgy terveztük meg a BabyUnic-ot, hogy a tudásszerzéshez a játék élményét kapcsolják a gyermekek.

Praktikus

A szülők számára egy költséghatékony megoldást jelent a BabyUnic, mert belesűrítettük a gyermekszoba, a konyha és a fürdőszoba különböző bútorait a tervezéskor. Ezáltal 12 berendezési tárgy helyett csak egyetlen eszközt kell megvásárolniuk.

A BabyUnic elkísér a születés pillanatától egészen az iskoláig.

A gyermek pár hónapos korától egészen 5 éves koráig talál benne kihívást, izgalmat, örömöt. Mindeközben pedig tanul, fejlődik, felkészül a rá váró kihívásokra! Ösztönösen, játékosan, biztonságosan. Ennél többet nem adhat gyermekének.

A BabyUnic sokat segít a kisbabák kezdeti gondozásában, a babaszoba berendezésében, hiszen számos funkciójának köszönhetően több olyan bababútort, eszközt is magában foglal, melyeket máskülönben egyesével kellene beszerezni.

Játszva fejleszt – A BabyUnic a modern Mary Poppins

A Baby Unic kibontakoztatja a gyerekek képességeit. Fejleszti a képzelőerőt, kreativitást, nem utolsó sorban pedig már kiskorban elsajátíthatja a gyermek, hogy egy kis leleményességgel egy tárgyat sokféleképpen lehet hasznosítani, használni. A fura kialakítás a gyerekek számára lehetőség. A gyermeki fantázia pedig nagyon érdekes dolgokat képes “belelátni” a játékba. Végre egy olyan moduláris játék, amely leköti a figyelmét kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Mindezt a gyerekek fizikai aktivitásának és fantáziájának ösztönzésével.

Cég információk, adatkezelési tájékoztatók

  • info@safis.hu
  • Mádi utca 17/B